Wat doet Fier?

Ruzie? Gedoe? Klappen? Seks tegen je zin? Gedwongen om te trouwen?

Je bent niet de enige. In iedere klas zitten ongeveer twee jongeren die op de een of andere manier te maken hebben met geweld. Ze worden geslagen door hun ouders, seksueel misbruikt of gepest. Of verwaarloosd, opgesloten in huis, gedwongen te trouwen. Er zijn jongeren die nog iedere dag last hebben van de dingen die ze vroeger hebben meegemaakt. Nachtmerries, concentratieproblemen, depressieve gevoelens, boosheid.

Hoor je bij die groep? Of ken je iemand die slachtoffer is van geweld? Blijf er niet mee zitten, maar vraag hulp. Fier kan jou helpen. En nee: we kijken nergens van op. Bij fier zijn we heel wat gewend. We hebben veel gespecialiseerde medewerkers in dienst. Die getraind zijn om jongeren met problemen te helpen.

Fier
Fier biedt verschillende vormen van hulpverlening: opvang, behandeling, ondersteuning en voorlichting. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar om met je te praten (088-208000). Klik hier om met ons chatten. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 06.00 uur en in het weekend van 22.00 tot 06.00 uur. Als dat nodig is, kun je bij ons terecht voor hulp en behandeling of gesprekken met lotgenoten, en we kunnen zorgen voor opvang en een veilig adres.

Video

Nicole werd bij Fier opgevangen nadat zij in handen viel van een loverboy. Bekijk hier de aflevering van Brandpunt: Een weerzinwekkende wereld.

herken jij de signalen

Liever iemand bellen?

T 088 – 20 80 000

ChatmetFier.nl is een initiatief van Fier.nl

ChatmetFier.nl is mede mogelijk gemaakt door deze fondsen